Je winkelwagen is momenteel leeg
Groenten, vis of vlees grillen op deze cederhouten grillplanken geeft het eten een heel bijzondere smaak en houdt het eten heerlijk mals. Aan plank blijft niets plakken wat aan je barbecue spijlen wel zal gebeuren. Ook valt er niets in je barbecue, ook in
Cederhouten grillplanken BBQ, 2 st.
Het barbecueën van vis of vlees op cederhouten grillplanken geeft het eten een heel bijzondere smaak en houdt het eten heerlijk mals. Kan ook in de oven gebruikt worden.
• vóór elk gebruik: minimaal 2 tot 3 uur laten weken, volledig ondergedompeld in water (bij voorkeur een hele nacht)
• ideaal voor vis, vlees en groenten
• voor een kenmerkende rokerige smaak
• meerdere keren herbruikbaar
De nieuwe manier van barbecueën: barbecueën op cederhouten grillplanken, een proces dat ook wel ‘plankgrillen’ wordt genoemd, geeft vis, vlees en andere groenten een kenmerkende rooksmaak en houdt het eten bovendien heerlijk mals. Voor een zachte, smaakversterkende barbecue-ervaring laat u de planken eenvoudigweg 2 tot 3 uur in koud water weken, legt u het voedsel erop en kunt u meteen beginnen met barbecueën.
Materialen: cederhout
Niet vaatwasmachinebestendig
Afmeting: lengte 30 cm x breedte 15 cm x hoogte 1 cm
Gewicht: 0,43 kg
Items van productcarrousel