koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Vleesmes is een lang smal mes waarmee je de structuur van het vlees niet verstoord.

Een vleesmes, ook wel een trancheermes genoemd, is een keukenmes dat speciaal is ontworpen voor het snijden van vlees, zowel rauw als bereid. Het heeft een lang en smal lemmet, wat ideaal is voor het maken van mooie, dunne plakken vlees in één lange beweging. Omdat je  kunt snijden zonder het vlees te scheuren of te verpulveren.

Vleesmessen zijn over het algemeen langer dan koksmessen, met een lemmetlengte die varieert van 15 tot 30 cm. Ook is het vleesmes lemmet is slanker en dunner dan dat van een koksmes, wat helpt bij het maken van dunne plakken. Het hogere dikkere koksmes splijt en lost gemakkelijker groenten maar maakt geen gladde plakken van je vlees.
 
Een vleesmes is niet geschikt om botten mee te hakken ook niet op het scharnier. Gebruik hiervoor een hakbijl of een wildschaar.

0 producten

Geen producten gevonden