koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Blog 18 april 2024

  • Geplaatst op
  • Door Loes Konings-van Seggelen
  • 0
Blog 18 april 2024

Hoe hengel ik jou als mijn klant binnen?
Ik help je met mijn teksten bij het uitzoeken van jou kookgerei, maar daar waar ik in mijn winkel kan meedenken en adviseren of jou op het andere been zetten, is online, het alleen doen, maar dat hoeft niet. Wij zitten in Weert, Langstraat 46 bijna elke dag open om je vragen te beantwoorden en te overleggen wat je het beste kan aanschaffen.

KLANT: Waar moet ik op letten als ik .... koop,
IK: Nou je bent al goed begonnen, want je bent hier binnen gelopen, welke eisen stel jij aan .....,
KLANT: Ik vraag JOU waar ik op moet letten als ik het koop
IK: Je moet erop letten dat het aan jou eisen voldoet en dat jij ermee kan doen wat je ermee wilt doen. Als je aangeeft wat jij wilt kan ik je helpen, als jij verwacht dat ik het je elders leer kopen, gaat het hem niet worden.
KLANT: boos buiten of ontdooit, waarschijnlijk heeft hij/zij zich in de vingers gesneden ergens maar dit is met stip wat ik het lastigste vindt. Gebrek aan vertrouwen.

- Ik heb echt wel wat kennis in huis maar kookgerei uitzoeken is iets persoonlijks en dat doe ik in mijn winkel door overleg met de klant, vragen stellen, het oog wilt ook wat, alles wat ik heb is goed, beter en het beste, maar het is de klant die kiest wat hij thuis wilt gebruiken.

- Ik kan alleen adviseren met de ervaring die ik sinds 1993 heb, dingen uit laten proberen, in de hand geven, meedenken. Maar als ik kleding koop zit ik niet te wachten op een verhaal hoe de stof gemaakt is, maar ik wil ze wel zelf kunnen wassen. Bij gordijnen vindt ik belangrijk dat ze niet verkleuren in de zon, maar alle technische gegevens daar zit ik niet op te wachten, die vindt je genoeg in webshops.

- Ik heb een winkel en daar ben ik trots op, ik schuif geen dozen ik verkoop mensen spullen uit mijn winkel die ik met zorg voor ze heb uitgezocht en waarvan ik denk dat het de beste keuze is voor de wens, waarmee ze binnen kwamen. Er staan in mijn winkel best wat artikelen in hun doos omdat de spullen dan niet beschadigen voordat ze verkocht worden.

- Kookings Kookwinkel Weert online is mijn extra etalage, waar je hopelijk goed in rondkijkt, de kennismaking van jou met mij en mijn winkel en als ik heb wat je zoekt en je mij de verkoop gunt stop het dan in het winkel wagentje en ik zorg dat het netjes bij jou wordt afgeleverd. Ik ga ervanuit dat je weet wat je besteld en het mij gunt.

- Alvast een bedankje van mij en mijn gezin en de verzekering dat alles wat niet voor mij is in de Nederlandse schatkist beland. En jij niet met een, in een Nederland belasting onderduikende onduidelijke partij in zee gaat als je bij Kookings Kookwinkel Weert iets koopt. Wij staan achter onze spullen en ik hou van mijn werk, maar denk dat je dat al uit mijn teksten had gehaald.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.