koken, tafelen, natafelen & kookcadeaus. Wij verkopen het juiste kookgereedschap en servies item voor elk gerecht! Kookings Kookwinkel Weert Limburg Online en fysieke winkel!

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Kookings Kookwinkel Weert Limburg online is door de enorme collectie een behoorlijke uitdaging

Blog 20 juni 2024

Blog 20 juni 2024

Nu onze Kookwinkel eindelijk weer online is, krijg ik in de winkel weer de vraag ik zag in jullie webwinkel X, hebben jullie dat ook in de winkel. Op die vraag kan ik ja zeggen, je ziet bij ons alleen online wat ik in de winkel heb. In onze fysieke winkel staat echter nog vele malen meer MAAR er wordt elke dag aan Kookings Kookwinkel Weert online gewerkt zodat we 1 januari 2025 ons oude systeem kunnen vervangen.

Blog 25 mei 2024

 • Geplaatst op
 • Door Loes Konings-van Seggelen
 • 0
Blog 25 mei 2024

Er is een zending Maison Berger onderweg met allerlei nieuwe producten en dan gebruik ik de teksten van Maison Berger Nederland, want die weten het beste hoe ze hun producten moeten omschrijven en doen dat heel anders dan ik het zou doen.

Blog 18 april 2024

 • Geplaatst op
 • Door Loes Konings-van Seggelen
 • 0
Blog 18 april 2024

Hoe hengel ik jou als mijn klant binnen?
Ik help je met mijn teksten bij het uitzoeken van jou kookgerei, maar daar waar ik in mijn winkel kan meedenken en adviseren of jou op het andere been zetten, is online, het alleen doen, maar dat hoeft niet. Wij zitten in Weert, Langstraat 46 bijna elke dag open om je vragen te beantwoorden en te overleggen wat je het beste kan aanschaffen.

KLANT: Waar moet ik op letten als ik .... koop,
IK: Nou je bent al goed begonnen, want je bent hier binnen gelopen, welke eisen stel jij aan .....,
KLANT: Ik vraag JOU waar ik op moet letten als ik het koop
IK: Je moet erop letten dat het aan jou eisen voldoet en dat jij ermee kan doen wat je ermee wilt doen. Als je aangeeft wat jij wilt kan ik je helpen, als jij verwacht dat ik het je elders leer kopen, gaat het hem niet worden.
KLANT: boos buiten of ontdooit, waarschijnlijk heeft hij/zij zich in de vingers gesneden ergens maar dit is met stip wat ik het lastigste vindt. Gebrek aan vertrouwen.

Blog 17 april 2024

 • Geplaatst op
 • Door Loes Konings-van Seggelen
 • 0
Blog 17 april 2024

-Voor het 40 jarig bestaan van Bunzlau Castle in Nederland zijn 2 nieuwe decors ontwikkeld. Met als basis het idee van de jaarringen van een boom, dat wil zeggen dat de 2 decors zijn samengesteld uit eerdere decors, die samen het Celebration 40 Years decor
en Anniversary 40 Years decor vormen.

Welkom bij ons eerste blog

 • Geplaatst op
 • Door Loes Konings-van Seggelen
 • 0
Welkom bij ons eerste blog

- Ik ben van het persoonlijke advies en overleggen wat de beste oplossing voor mijn klanten is. Met altijd in het achterhoofd als je het verkeerde koopt is het altijd duurder omdat je het juiste nog moet kopen! Vandaar dat we voor mijn fysieke klanten die met mijn advies meegaan de regel hebben, niet tevreden met het gekochte product dat ik adviseerde, binnen 1 week gebruik ruilen voor een meer bij hen passend alternatief.
- Met de kerk in het midden in alle gevallen. Ik ben niet sinds 1993 bezig om mezelf voor gek te laten houden, maar wil wel tevreden klanten, die met liefde mijn producten gebruiken en mijn winkel aanbevelen bij anderen. Nu is de nieuwe uitdaging mond tot muis reclame.