16 cm 2 liter SPRING Cristal gli kookpan 16 cm. Spring 0285540616

op voorraad

SPRING Cristal 16cm kookpan. 8554-6-16 Inhoud 2 liter. Spring Cristal kookpan 16cm, 2 liter inhoud, ideaal om in te koken en mooi op tafel, door de kleine details, zoals de oortjes en het nette dekselgreepje is het net een net dek schaaltje. Spring Switzerland is vooral bekend geworden vanwege de kookgerei series in het 5-lagen [...]

SPRING Cristal 16cm kookpan. 8554-6-16
Inhoud 2 liter.
Spring Cristal kookpan 16cm, 2 liter inhoud, ideaal om in te koken en mooi op tafel, door de kleine details, zoals de oortjes en het nette dekselgreepje is het net een net dek schaaltje.
Spring Switzerland is vooral bekend geworden vanwege de kookgerei series in het 5-lagen materiaal. Inmiddels ruim 30 jaar ervaring rijker heeft men het verwerken van dit bijzondere materiaal tot in de puntjes geperfectioneerd.

Wat vooral belangrijk is, is dat Spring met dichte naden werkt, zodat uw Spring pannen zonder problemen de vaatwasser in en uit kunnen, jaar na jaar na jaar…..De Spring Cristal gli pannen worden van rand tot rand warm waardoor er geen randje is net boven de bodem dat graag aanzet. Dit maakt Springpannen ideaal voor gerechten die graag aanzetten.

INDUCTIE PANNEN, INDUCTIE PANNENSET, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, KOOKPAN, PAN voor:, PANNEN, SPRING collectie, SPRING CRISTAL GLI PANNEN, SPRING PANNEN


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten