smart slow juicer Espressions Ep6900 Espressions smart slow juicer

€199.00
Hoeveelheid:

op voorraad

Espressions ep6900 Espressions smart slow juicer Espressions 8756571169005 Smart Slow Juicer Espressions Espressions Smart Slow Juicer maakt gebruik van de cold-press technologie die het meeste en beste uit je groente en fruit haal aan sap. Het koud persen heeft als voordeel dat dat het de optimale extractie van voedingstoffen gegarandeerd, als de voedingsstoffen verwarmt worden [...]

Espressions ep6900 Espressions smart slow juicer Espressions 8756571169005 Smart Slow Juicer Espressions
Espressions Smart Slow Juicer maakt gebruik van de cold-press technologie die het meeste en beste uit je groente en fruit haal aan sap. Het koud persen heeft als voordeel dat dat het de optimale extractie van voedingstoffen gegarandeerd, als de voedingsstoffen verwarmt worden kunnen ze verloren gaat. Door het unieke filter in de smart slow juicer van Espressions wordt er meer sap geperst en blijven er meer vezels bij het sap. Het filter van de Espressions Smart Slow Juicer is gemakkelijk schoon te spoelen. De Smart Slow Juicer is erg stil in gebruik met een inductie motor die slechts 65db geluid maakt, ideaal als je sap maakt als je gezin nog ligt te pitten.

Het verschil tussen een slowjuicer, citruspers en sapcentrifuge zit hem in de manier van extractie van het sap uit vruchten. Bij een slowjuicer zoals de Smart Slow Juicer, worden groente en fruit langzaam geperst met een persschroef, door een filter heen. Bij een reguliere citruspers ontstaat er warmte bij het centrifugeren en je kan geen groente en maar weinig fruit met een citruspers tot sap maken. Bij het langzame persen van een slow juicer ontstaat er geen warmte, waardoor de voedingswaarden van fruit en groente goed behouden kunnen blijven. Op deze manier belanden de mineralen, vitaminen, enzymen, vezels en gezonde voedingsstoffen maximaal in je sapje! De Espressions smart slowjuicer haalt bijna al het sap uit je ingrediënten. De overblijvende droge pulp kan je gebruiken voor andere gerechten. Bij een sapcentrifuge wordt de groente of het fruit klein geraspt en dan gecentrifugeerd wat veel warmte en vaak een bruine kraag op het sap tot gevolg heeft, waaraan je kan zien dat er voedingsmiddelen verloren zijn gegaan.

De Smart slowjuicer van Espressions heeft nog een voordeel namelijk
de ruime invoer voor alle soorten fruit en groenten. Deze grote invoer maakt het eenvoudiger om relatief grotere stukken en hoeveelheden toe te voegen waardoor er geen sap verloren gaat met het klein snijden van je groente en fruit. Taaie vezelrijke smaakmakers zoals gember kun je het beste wel kleiner snijden. Mocht je dit klein snijden vergeten waardoor de smart slow juicer vast loopt geen nood. De slimme autoreverse functie op de Espressions Smart Slow Juicer inductie zorgt ervoor dat het apparaat pulpresten, die vast komen te zitten waardoor er niet meer geperst kunnen worden, zelf detecteert en dan gaat de Espressions smart slow juicer een paar seconden in de tegenovergestelde richting draaien. Hierdoor zullen de resten niet langer vastzitten, en begint het apparaat zelf weer met persen. Super smart en handig toch!

De Smart Slow Juicer wordt compleet geleverd inclusief twee kannen en een aanduwer. De sapkan van 800 ml is te gebruiken voor het sap en de kan van 1300 ml voor het pulp. Met de meegeleverde aanduwer verplaats je eenvoudig de ingrediënten richting de persschroef wanneer deze niet direct naar beneden vallen.

Espressions ep6900 Espressions smart slow juicer Espressions 8756571169005 Smart Slow Juicer Espressions

ELEKTRISCH KEUKENGEREI collectie, ELEKTRISCH KOOKGEREI collectie, ESPRESSIONS collectie, ESPRESSIONS ELEKTRISCH, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, SAPMACHINE, SLOWCOOKER, SLOWJUICER en SAPCENTRIFUGES


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten