Olympe cuivre cadeauset Maison Berger giftset Olympe cuivre Maison Berger LM4556 Maison Berger 3127290045560

€45.00
Hoeveelheid:

op voorraad

Olympe cuivre cadeauset Maison Berger giftset Olympe cuivre Maison Berger LM4556 Maison Berger 3127290045560 Mooie giftset Maison Berger lampe Olympe cuivre met 250 ml Pétillance exquise. De Lampe Maison Berger Olympe cuivre reinigt de lucht en parfumeert. Lampe Berger is door apothekersassistent Maurice Berger oorspronkelijk ontworpen in 1898 om te lucht van ziekenhuis zalen te [...]

Olympe cuivre cadeauset Maison Berger giftset Olympe cuivre Maison Berger LM4556 Maison Berger 3127290045560
Mooie giftset Maison Berger lampe Olympe cuivre met 250 ml Pétillance exquise. De Lampe Maison Berger Olympe cuivre reinigt de lucht en parfumeert.

Lampe Berger is door apothekersassistent Maurice Berger oorspronkelijk ontworpen in 1898 om te lucht van ziekenhuis zalen te zuiveren. Hoe werkt de Lampe Berger brander, dat leggen we u bij Lampe Berger Weert Kookings Kookwinkel Weert graag uit maar ik zal het ook kort en duidelijk online zetten.

1 De Lampe Berger brander vult u voor maximaal 2/3 met het door u gekozen huisparfum van Lampe Berger of met Neutraal als u geen geur wilt maar wel u lucht wilt zuiveren. Let op als u knoeit want de huisparfum van Lampe Berger zijn licht ontvlambaar.
2 Dan doet u het lont en de brander in uw Lampe Berger Model, elke keer als u de brander vult geeft u het lont minimaal 20 minuten de tijd om zich vol te zuigen met uw huisparfum Lampe Berger of met neutraal. Als u wilt wisselen van geur vult u uw brander met ongeveer 50 ml neutraal en laat dat branden zodat u lont de vorige geur loslaat en u kan overstappen op een ander huisparfum.
3 ontsteek de brander en laat die ongeveer 2 minuten branden, het midden van de steen wordt dan 500 C en trekt de ongewenste geuren aan. De bovenkant is ongeveer 200 C en daardoor wordt de kwaliteit van het huisparfum bewaard.
4 blaas zoals gezegd na 2 minuten de vlam uit.
5 plaats de sierdop zodat u zich niet kan verbranden en laat de brander 20 tot 30 minuten branden voor 12 m3.
6 haal na 20-30 minuten voorzichtig de warme sierdop van uw brander en sluit de Lampe Berger Brander of met de afsluitdop.
Kookings Kookwinkel Weert is verkooppunt Lampe Berger Weert, Kookings Kookwinkel Weert heeft een mooie collectie Lampe Berger huisparfum flessen, die uw lucht zuiveren en een heerlijke geur afgeven, ook de parfumverspreiders met sticks van Lampe Berger heeft Kookings Kookwinkel Weert. En de Maison Berger autoparfums zijn binnen bij Kookings Kookwinkel Weert.

Maison Berger lampe refill Exquisite Sparkle navulling Pétillance Exquise heeft bovenin de geurpiramide grapefruit in de midden Patchouli, roos en lelietjes van dalen en aan de basis van de geurpiramide zijn de geuren viooltje, musk en champagne actief.

CADEAU ARTIKELEN collectie, HOME FRAGRANCE, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, MAISON BERGER PARIS, MAISON BERGER PARIS LAMPE BERGER MODELLEN, MAISON BERGER PARIS LAMPE HUISPARFUMS, MAISON BERGER PARIS NAVULLING VOOR LAMPE BERGER, MAISON BERGER PARIS, LAMPE BERGER PARIS


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten