500 ml Vulling voor Lampe Maison Berger Paris Fleurs de Musc, musk flowers Maison Berger 115087 L115087

€15.95
Hoeveelheid:

op voorraad

500 ml Vulling voor Lampe Maison Berger Paris Fleurs de Musc, musk flowers Maison Berger 115087 L115087 Vulling Lampe Berger Paris Lampe refill oftewel Maison Berger Paris navulling Fleurs de Musc, Musk flowers is een oosterse geur om uw lucht te zuiveren en te parfumeren, als je aan de inhoud van de fles ruikt ruik [...]

500 ml Vulling voor Lampe Maison Berger Paris Fleurs de Musc, musk flowers Maison Berger 115087 L115087
Vulling Lampe Berger Paris Lampe refill oftewel Maison Berger Paris navulling Fleurs de Musc, Musk flowers is een oosterse geur om uw lucht te zuiveren en te parfumeren, als je aan de inhoud van de fles ruikt ruik je de alcohol die nodig is om de lucht te zuiveren met behulp van de Maison Berger Paris Lampe met brander en lont.

Maison Berger Paris Lampe navulling Fleurs de musc, musk flowers heeft bovenin de geurpiramide tuberoos en mandarijn en in de midden tuberoos en Iris en aan de basis van de geurpiramide zijn de geuren jasmijn en witte muskus. Maison Berger Paris huisparfum Musk flowers is sensueel en bloemig.

Maison Berger 115087 Maison Berger 115087 Maison Berger Fleur de Musc 500 ml Musk Flowers Maison Berger Paris Lampe recharge Fleurs de Musc 500 ml Maison Berger 3127291150874

Lampe Berger is door apothekersassistent Maurice Berger oorspronkelijk ontworpen in 1898 om te lucht van ziekenhuiszalen te zuiveren. Hoe werkt de Lampe Berger brander, dat leggen we u bij Lampe Berger Weert Kookings Kookwinkel Weert graag uit maar ik zal het ook kort en duidelijk online zetten.

1 De Lampe Berger brander vult u voor maximaal 2/3 met het door u gekozen huisparfum van Lampe Berger of met Neutraal als u geen geur wilt maar wel u lucht wilt zuiveren. Let op als u knoeit want de huisparfum van Lampe Berger zijn licht ontvlambaar.
2 Dan doet u het lont en de brander in uw Lampe Berger Model, elke keer als u de brander vult geeft u het lont minimaal 20 minuten de tijd om zich vol te zuigen met uw huisparfum Lampe Berger of met neutraal. Als u wilt wisselen van geur vult u uw brander met ongeveer 50 ml neutraal en laat dat branden zodat u lont de vorige geur loslaat en u kan overstappen op een ander huisparfum.
3 ontsteek de brander en laat die ongeveer 2 minuten branden, het midden van de steen wordt dan 500 C en trekt de ongewenste geuren aan. De bovenkant is ongeveer 200 C en daardoor wordt de kwaliteit van het huisparfum bewaard.
4 blaas zoals gezegd na 2 minuten de vlam uit.
5 plaats de sierdop zodat u zich niet kan verbranden en laat de brander 20 tot 30 minuten branden voor 12 m3.
6 haal na 20-30 minuten voorzichtig de warme sierdop van uw brander en sluit de Lampe Berger Brander of met de afsluitdop.

CADEAU ARTIKELEN collectie, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, MAISON BERGER PARIS, MAISON BERGER PARIS LAMPE HUISPARFUMS, MAISON BERGER PARIS NAVULLING VOOR LAMPE BERGER, MAISON BERGER PARIS, LAMPE BERGER PARIS


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten