300 x 255 x 210 mm voedseldroger Spring 35 °C tot 70 °C voedseldroger Spring 381240701

op voorraad

300 x 255 x 210 mm voedseldroger Spring 35 °C tot 70 °C voedseldroger Spring 381240701 Horizontale voedseldroger Spring voor het gelijkmatig drogen van voedsel op 4 etages, met een maximale tijdinstelling van 1 tot 24 uur en exacte temperatuur instelling van 35 °C tot 70 °C. De Spring voedseldroger heeft standaard 4 voedsel droogrekken [...]

300 x 255 x 210 mm voedseldroger Spring 35 °C tot 70 °C voedseldroger Spring 381240701
Horizontale voedseldroger Spring voor het gelijkmatig drogen van voedsel op 4 etages, met een maximale tijdinstelling van 1 tot 24 uur en exacte temperatuur instelling van 35 °C tot 70 °C. De Spring voedseldroger heeft standaard 4 voedsel droogrekken en 1 fruitleer tray. Voedsel drogen is de goedkoopste manier van conserveren en een ander voordeel van voedseldrogen is dat door de lage temperaturen alle voedingsstoffen en mineralen in je voedsel, kruiden of fruit bewaard blijven.

Conserveren van voedsel is weer helemaal hip, wecken, invriezen, fermenteren en roken maar ook voedseldrogen waarbij je als het voedsel goed gedroogd is en op de juiste manier opgeslagen, je het gedroogde voedsel tot 1 jaar kan bewaren zonder verlies van voedingsstoffen.

Technische details: 220-240 V / 50/60HZ / 320-380 W.

Waarom zou je bij het conserveren van voedsel niet inmaken maar voedsel gaan drogen?
Het drogen van voedsel is een goedkope manier van conserveren, waarbij de voedingsstoffen en mineralen bewaart blijven. Ook is je zelf gedroogde voedsel zonder conserveringsmiddelen en bepaal je zelf of en hoeveel zout je toevoegt waardoor je, je eigen gezondheid in de hand hebt.

Er zijn kookboeken of droogboeken in dit geval en allerlei internet sites en zelfs facebookgroepen over voedseldrogen. Met een voedseldroger kun je groenten, fruit, vlees, vis, kruiden, bloemen en zelfs tofu drogen. Maar je kan je Voedseldroger ook gebruiken om brood te roosteren om op te eten of om zelf paneermeel te maken, je kan croutons maken of knoflookbrood of bruchetta, maar ook heerlijke gedroogde tomaten en als je thuis je voedsel droogt in een voedseldroger is je voedsel zonder conserveringsmiddelen en dus heel gezond. Als je eenmaal met voedseldrogen bent begonnen is het een leuke hobby, je kunt zelf gewoon van alles proberen te drogen en als je, het gedroogde voedsel weekt komt het weer in zijn oorspronkelijke vorm. Ook kan je door gedroogd voedsel te vermalen smaak aan ander voedsel toevoegen. Je kan bijvoorbeeld zelf je bouillon blokjes maken.

Gedroogd fruit, groenten, vis en vlees nemen heel weinig ruimte in beslag en kosten na het drogen niets meer, dit in tegenstelling tot de diepvries. Gedroogd fruit is net snoep of chips. Gedroogd fruit wordt altijd zoeter omdat water onttrokken wordt aan het fruit, dus minder massa met de zelfde hoeveelheid suiker in het fruit maakt het geconcentreerder.

Je kunt voedsel inkopen wanneer het op zijn best of op zijn goedkoopst is en het door voedsel drogen voor langere tijd houdbaar maken. Zo hoeft je niets weg te gooien en correct gedroogd voedsel is zeker een jaar houdbaar.

Hoogste functionaliteit: Spring voedseldroger Basic elektro line Spring
Horizontaal droogsysteem voor gelijkmatige droogresultaten
Nauwkeurige temperatuurinstelling 35°C-70°C
Maximale tijdsinstelling van 1 uur tot 24 uur

Comfortabel gebruik:
Stille werking
Deur met praktisch kijkvenster voor gemakkelijke controle van de droogtegraad
Intuïtieve bediening
Ruimtebesparend dankzij het handige formaat

Robuust design:
Met antislipvoetjes
Afmetingen: 30,0 × 25,5 × 21,0 cm

220-240 V / 50/60 Hz / 320-380 W

ELEKTRISCH KEUKENGEREI collectie, ELEKTRISCH KOOKGEREI collectie, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, SPRING collectie, VOEDSELDROGER


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten