19cm saladebord of kommetje Villeroy & Boch for me 10-4153-3821

€15.90
Hoeveelheid:

op voorraad

19cm saladebord of kommetje Villeroy & Boch for me 10-4153-3821 Geweldig universeel laag schaaltje 19cm Villeroy & Boch for me, mooi voor pasta of salade. Villeroy & Boch for me is een elegant en veelzijdig servies, je kunt elke dag even ontspannen en genieten van Villeroy & Boch servies For Me. De For Me Villeroy [...]

19cm saladebord of kommetje Villeroy & Boch for me 10-4153-3821
Geweldig universeel laag schaaltje 19cm Villeroy & Boch for me, mooi voor pasta of salade.
Villeroy & Boch for me is een elegant en veelzijdig servies, je kunt elke dag even ontspannen en genieten van Villeroy & Boch servies For Me. De For Me Villeroy & Boch servies collectie is uiterst veelzijdig. Leuk om te kopen, te krijgen of weg te geven, als elegante aanvulling op u eigen Villeroy & Boch servies of gewoon een heerlijk praktisch servies. Door het simpele, witte dessin en de rechte lijnen is Villeroy & Boch servies overal voor te gebruiken, ik ben er nog niet uit of ik het nu een landelijk servies of een strak modern servies vindt. De talrijke mogelijkheden om te combineren, de startsets en aanvul mogelijkheid op bestaande Villeroy & Boch serviezen maken servies For Me perfect voor elke gelegenheid. Met dit trendy landelijke Villeroy & Boch servies design uitgevoerd in niet te robuust maar toch sterk servies geeft u elke maaltijd een bijzonder gezellig elegant karakter.

FOR ME VILLEROY & BOCH, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, SCHAALTJES, SERVIES, SERVIESDELEN, SLASCHALEN E.D, VILLEROY & BOCH collectie (alles), VILLEROY & BOCH SERVIES


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten