18 cm Santokumes Kai Shun Classic Santokumes 18 cm koksmes Shun Classic Kai Santokumes 18 cm Kai DM-0702 Kai

op voorraad

18 cm Santokumes Kai Shun Classic Santokumes 18 cm koksmes Shun Classic Kai Santokumes 18 cm Kai DM-0702 Kai Mooi Kai Shun Classic koksmes 15 cm uit 32 lagen damast staal, gemaakt zoals de Samurai al eeuwen hun zwaarden maken maar dan in een moderne Japanse fabriek met de laatste techniek zodat er het hoogwaardigste [...]

18 cm Santokumes Kai Shun Classic Santokumes 18 cm koksmes Shun Classic Kai Santokumes 18 cm Kai DM-0702 Kai
Mooi Kai Shun Classic koksmes 15 cm uit 32 lagen damast staal, gemaakt zoals de Samurai al eeuwen hun zwaarden maken maar dan in een moderne Japanse fabriek met de laatste techniek zodat er het hoogwaardigste mes uitkomt. De Shun Classic Kai heeft een mooi zwart Pakkawood handvat.

Kai DM-0702 Kai DM-0702 Kai Shun Classic santokumes 18 cm santokumes Kai Shun Classic DM-0702 Kai Shun santokumes 18 cm Kai 4901601556612 Kai 401007020.

Kai Shun Classic koksmessen uit Japan. De Shun Classic keukenmessen van Kai, combineren eeuwenoude Japanse samurai-smeedtechnieken met moderne en technisch volwassen productieprocessen van onze tijd.
Het resultaat van het combineren van oude methode en nieuwe techniek is een extreem hoogwaardige damastmessenserie van 32 lagen die samen komen tot een zijdemat patroon van het Damascus staalcomposiet, de methode is tot in het kleinste detail verfijnd en consequent gericht op de allerbeste scherpte en afwerking van de Kai Shun Classic messen.
Het mes in combinatie met de elegante, slanke handgreep van zwart Pakkahout, Pakkawood of Staminawood resulteert in een esthetisch totaalconcept met een basisbehoefte aan kwaliteit en functie. De Kai Shun Classic messen zijn dan ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik, net als alle andere Kai messen. In de Kai Shun Classic reeks zitten veel meer verschillende Kai messen voor alle snijtoepassingen die je maar kan bedenken, dan in welke andere Kai serie dan ook. Deze tekst is vertaald vanuit het Duits uit de Kai catalogus.

KAI MESSEN, KAI messen collectie, KAI SHUN CLASSIC, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, MES voor:, MESSEN collectie, SANTOKUMES


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten