Kookboek Puur & Lichter slanker door goed te eten Pascale Naessens & William Cortvriendt 9789401453349

op voorraad

Kookboek Puur & Lichter slanker door goed te eten Pascale Naessens & William Cortvriendt 9789401453349 Voor kookboek Puur & lichter slaan bestsellerauteur Pascale Naessens en Arts William Cortvriendt de handen ineen. Naast bestaande en nieuwe recepten van Pascale Naessens die in Puur eten aan bod komen gaat William Cortvriendt vanuit zijn medische achtergrond dieper in [...]

Kookboek Puur & Lichter slanker door goed te eten Pascale Naessens & William Cortvriendt 9789401453349
Voor kookboek Puur & lichter slaan bestsellerauteur Pascale Naessens en Arts William Cortvriendt de handen ineen. Naast bestaande en nieuwe recepten van Pascale Naessens die in Puur eten aan bod komen gaat William Cortvriendt vanuit zijn medische achtergrond dieper in op de wetenschap achter voeding en gezondheid. Het algemene geloof is dat je minder calorieën moet eten en meer moet bewegen om te vermageren, toch blijkt bij velen dat deze theorie niet opgaat. Niet minder, maar anders eten levert echter wel gewichtsverlies op, zo claimen Naessens en Cortvriendt. Daarbij zijn de recepten stuk voor stuk gemakkelijk te bereiden. Puur & lichter biedt daarmee een handleiding om en lekker te eten en toch te vermageren.

Puur & lichter start met een uitgebreid relaas over voeding en gewicht over de jaren heen, Kookboek Puur & Lichter is in ontbijtrecepten, recepten voor tussendoorgerechten, Lunchrecepten, meneemgerechten, aperogerechten, dinerrecepten en dessertrecepten.

9789401453349 Puur & Lichter kookboek Puur & Lichter Pascale Naessens William Cortvriendt slanker door goed te eten 9789401453349
In Kookboek Puur & Lichter staan recepten die al in eerdere kookboeken van Pascale Naessens stonden maar ook nieuwe Pascale Naessens recepten. METHODE Pascale Naessens van haar website: purepascale.com er is een een besloten kookgroep waar je op facebook lid kan worden. MENG GEEN SNELLE KOOLHYDRATEN MET EIWITTEN
Twee subregels
Eet enkel natuurlijke ingrediënten
Wees niet zuinig met olijfolie
Geconcentreerde koolhydraten:
quinoa, linzen, bonen, kikkererwten, aardappelen*, brood*, pasta*, rijst*, granen*

* Dat zijn snelle koolhydraten, deze eet ik heel zelden omdat ze heel snel hun suikers afgeven en je bloedsuikerspiegel laten pieken. Zie ze als comfortfood.

Geconcentreerde eiwitten:
vis, vlees, kaas, seitan, soja, quorn, …

Daardoor ga je anders eten. Je stapt af van de klassieke manier van eten om overal aardappelen bij te eten. Nu moet je een keuze maken:

vis + groenten
vlees + groenten
kaas + groenten
koolhydraten + groenten
Het gevolg is:

Je eet meer groenten.
Je eet minder snelle koolhydraten, zoals aardappelen, brood en pasta.
Je eten verteert veel beter door de eenvoudige voedselcombinaties.
Het biedt houvast in een wereld van overvloed. Het brengt rust.

KOOKBOEKEN collectie, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten