Imperia pasta fabriek E207030

op voorraad

Imperia pasta fabriek E207030 Imperia fabbrica della pasta is een pasta machine geschenk set inclusief enkele toebehoren die een uitbreiding zijn op de basis Imperia pasta machine. De Imperia pasta fabriek bestaat uit een Imperia pastamachine met drie opzetstukken. De Imperia pasta machine heeft daardoor standaard 6 dikte instellingen. De pastamachine is geschikt voor het [...]

Imperia pasta fabriek E207030
Imperia fabbrica della pasta is een pasta machine geschenk set inclusief enkele toebehoren die een uitbreiding zijn op de basis Imperia pasta machine. De Imperia pasta fabriek bestaat uit een Imperia pastamachine met drie opzetstukken. De Imperia pasta machine heeft daardoor standaard 6 dikte instellingen. De pastamachine is geschikt voor het maken van spaghetti, fettucini, lasagne en ravioli. Daarnaast zitten in de Imperia geschenk doos twee houten bloemscheppen, een kwast, een deegsnijder en natuurlijk een tafelklem.

Imperia iPasta pastamachine
De Imperia iPasta pasta machine heeft een afneembare dubbele opzet. Da basis van de machine is bevat in dikte instelbare rollers voor het uitrollen van de lasagnevellen met een breedte van 14 cm. Vervolgens kunt u deze vellen met de bijgeleverde accessoire verder verwerken tot fettucini, spaghetti of tagliatelle.

De Imperia pastamachine is uit te breiden met extra opzet accessoires voor diverse soorten pasta. Imperia pastamachine reinigen: Reinig de Imperia pastamachine NOOIT MET WATER. Door de gebruikte machine een half uurtje te laten staan, drogen de resten pastadeeg. Deze kunt u vervolgens gemakkelijk van de machine aftikken of wegvegen met behulp van het bijgeleverde kwastje. Bewaar de pastamachine op een droge plaats.

IMPERIA collectie, PASTAMACHINE, PASTAMACHINES EN TOEBEHOREN., RAVIOLI MAKER


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten