Het grote vis kookboek Tillmann Hahn Nicole Knapstein 9789048311088

op voorraad

Het grote vis kookboek Tillmann Hahn Nicole Knapstein 9789048311088 Duik in de wereld van vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met het grote vis kookboek van Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoetwater vis of waaraan u de versheid van [...]

Het grote vis kookboek Tillmann Hahn Nicole Knapstein 9789048311088
Duik in de wereld van vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met het grote vis kookboek van Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoetwater vis of waaraan u de versheid van een zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het beste voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.

Hoe u van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten de spectaculaire, fraaie foto’s van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.

Het grote vis kookboek keukenpraktijk bevat waardevolle tips over aankoop van vis, bewaren van vis en verduurzamen van vis. Vis fileren, vis schubben en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto’s
Warenkennis vis, informatie over voorkomen, kenmerken en visseizoenen. Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid vis uit zee. Kookboek vis bevat informatie over vissoorten en zeevruchten in portretten.
Visrecepten bevat het grote viskookboek meer dan 150 van vis voorgerechten, vis hoofdgerechten van eenvoudig tot moeilijk! Het grote vis kookboek bevat recepten met internationale gerechten. Dus u kunt met vis de wereld rond.

KOOKBOEKEN collectie


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten