Geurkaars Lolita Lempicka Maison Berger geurkaars met gouden deksel Lolita Lempicka Black edition Maison Berger 6372

€49.95
Hoeveelheid:

op voorraad

Geurkaars Lolita Lempicka Maison Berger geurkaars met gouden deksel Lolita Lempicka Black edition Maison Berger 6372 240 gram natuurlijk was geurkaars in mooi zwart glas met gouden deksel en Lolita Lempicka black edition van Maison Berger serie Lolita Lempicka black edition met een subtiel bloemig parfum. Maison Berger 6372 Maison Berger Bougie Lolita Lempicka black [...]

Geurkaars Lolita Lempicka Maison Berger geurkaars met gouden deksel Lolita Lempicka Black edition Maison Berger 6372
240 gram natuurlijk was geurkaars in mooi zwart glas met gouden deksel en Lolita Lempicka black edition van Maison Berger serie Lolita Lempicka black edition met een subtiel bloemig parfum.

Maison Berger 6372 Maison Berger Bougie Lolita Lempicka black edition kaars Lolita Lempicka zwart met goud Maison Berger 3127290063724

Maison Berger is al meer dan 120 jaar bekend van de Maison Berger Lampe Berger Paris, het luchtzuiveringssysteem met een glazen houder, lont en steentje dat zo heet wordt dat er luchtcirculatie ontstaat en de lucht gezuiverd wordt van nare geurtjes en geparfumeerd wordt of neutraal wordt gemaakt.

Om de geur langer te houden heeft Maison Berger ook huisparfums ontwikkeld die verspreidt worden door tussen de 1 en 8 stokjes of sticks afhankelijk van de afmeting van de ruimte en de gewenste intensiteit van de geur.

Om ook in de auto de geur aangenaam te maken zijn er diverse autoparfums ontwikkeld van verschillende intensiteit en autoparfumverspreiders in diverse designs zodat er voor elk wat wils is.
Je klikt de Maison Berger autoparfumverspreider of zoals de Franse het noemen diffuseur voiture en de Engelsen Car diffuser, vast op het luchtrooster van je auto, en dan gaat de auto geurverspreider van Maison Berger ongeveer zes weken geur vrij uit de vulling voor de auto parfum verspreider, er zijn heel veel verschillende Maison Berger autoparfum verspreider vullingen te koop als de vorige op is.

CADEAU ARTIKELEN collectie, HOME FRAGRANCE, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, LAMPE BERGER HUISPARFUMS, MAISON BERGER PARIS, MAISON BERGER PARIS, LAMPE BERGER PARIS


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten