Duo sous-vide en slowcooker Espressions EP4000 garen onder vacuüm en langzaam garen

€129.00
Hoeveelheid:

op voorraad

Duo sous-vide en slowcooker Espressions EP4000 garen onder vacuüm en langzaam garen Koken als een top-chefs! Breng de producten, onder vacuüm, dus haal de lucht weg bij je product, leg de vacuümzak in het rekje in het voorverwarmde water en stel de timer in. Doordat het vlees in een afgesloten zak gaart, hebben factoren van [...]

Duo sous-vide en slowcooker Espressions EP4000 garen onder vacuüm en langzaam garen
Koken als een top-chefs! Breng de producten, onder vacuüm, dus haal de lucht weg bij je product, leg de vacuümzak in het rekje in het voorverwarmde water en stel de timer in. Doordat het vlees in een afgesloten zak gaart, hebben factoren van buitenaf geen invloed en is de warmte constant. Wanneer het geluidsignaal klinkt is het vlees heerlijk mals en ongekend vol van smaak.

Met de Sous-Vide instelling bereid je moeiteloos mals en sappig vlees. Traditionele stoofschotels en andere lekkernijen bereid je met de Slowcookerfunctie. De Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker biedt namelijk beide functies in één apparaat.

Onder vacuüm noemen ze in de keuken Sous-Vide. Door het product vacuüm te verpakken verliest het nauwelijks zijn smaakstoffen. Je kunt het ingrediënt ook juist extra smaak geven door er kruiden of een marinade aan toe te voegen. Met de Espressions EP4000 kan je de temperatuur op 1 graad nauwkeurig instellen, met de smart sous vide EP5000 kan het zelfs tot op de halve graad nauwkeurig maar die heeft geen slowcooker functie en is duurder dan deze Duo Sous-vide EP4000.

ELEKTRISCH KEUKENGEREI collectie, ELEKTRISCH KOOKGEREI collectie, ESPRESSIONS collectie, ESPRESSIONS ELEKTRISCH, HOBBYKOK CADEAU IDEEN collectie, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, SLOWCOOKER, SOUSVIDE


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten