Combo Mixmaster Espressions Combo Mixmaster incl voedselmolen Espressions EP9550

op voorraad

Combo Mixmaster Espressions Combo Mixmaster incl voedselmolen Espressions EP9550 Espressions Mixmaster Combo inclusief voedselmolen is een Planetarische standmixer, de krachtigste, meest functionele en veilige keukenmachine in haar klasse. De machine beschikt over een krachtige 1200 watt motor met een grote mengcapaciteit. De 12 traploos instelbare snelheden zorgen voor een passende snelheid per klus. De ingebouwde [...]

Combo Mixmaster Espressions Combo Mixmaster incl voedselmolen Espressions EP9550
Espressions Mixmaster Combo inclusief voedselmolen is een Planetarische standmixer, de krachtigste, meest functionele en veilige keukenmachine in haar klasse. De machine beschikt over een krachtige 1200 watt motor met een grote mengcapaciteit. De 12 traploos instelbare snelheden zorgen voor een passende snelheid per klus. De ingebouwde ‘slow-start’ zorgt ervoor dat inhoud niet uit de mengkom opspat. De Espressions Combo Mixmaster heeft een grote bedieningsknop met antislip afwerking, traploze snelheidsinstelling en een unieke en praktische pauze- en startfunctie voor het desgewenst onderbreken van het mengproces. Zowel de mix tijd als snelheid is eenvoudig af te lezen van het Lcd-scherm. De tijd is in te stellen tot maximaal 20 minuten en wordt naar keuze oplopend of aflopend weergegeven. Er klinkt een helder geluidsignaal wanneer de ingestelde tijd verstreken is. De Espressions MixMaster Combo is een zeer veilige machine. Zo is de zware mixer kop met één hand te openen dankzij het slimme liftmechanisme. Daarnaast is de Combo Mixmaster uitgerust met een startbeveiliging zodat de motor niet kan draaien als de mixer kop geopend is. De scharnieropening van de Espressions MixMaster is afgedekt, dat is wel zo veilig en hygiënisch. Voor het kloppen van eiwit en slagroom, het kneden van pizza- en brooddeeg en het mengen van pannenkoek- en cakebeslag, de MixMaster Combo is je perfecte keukenhulp. De speciaal ontworpen kneedhaak en flexibele garde leiden tot het perfecte kneed- en mixresultaten in combinatie met de Planetarische mixbewegingen. De flexibele flexi-klopper is ideaal voor cakebeslag. Tot maar liefst 1 kg brooddeeg en 500 gram pasta deeg, de Espressions MixMaster Combo kan de zwaarste klussen aan.

De Espressions Combo Mixmaster Wordt standaard geleverd inclusief een RVS voedselmolen t.w.v. €129,00, 4,5 liter RVS mengkom, schenkschild, kneedhaak, platte menghaak, draadgarde en flexiklopper. Met de multifunctionele stalen voedselmolen hakt en maalt u in een handomdraai diverse ingrediënten. Laat vlees, gevogelte en kruiden door de bijgeleverde gehaktmolen lopen om ambachtelijk gehakt te maken. Of maal noten en spinazie tot een heerlijke pastavulling. De voedselmolen wordt geleverd met speciaal opzetstuk om zelf verse worst te maken, een voedselblad met deksel, een handige voedselduwer met opbergruime voor de accessoires en diverse maalschijven.

Wil je Italië in huis dan kan je aan de MixMaster Combo van Espressions, de RVS pasta deegroller (1 stuk) en de RVS spaghetti-/tagliatellesnijder (set van 2st) toevoegen, deze zijn los te koop.

,

Display Ja
Kinderslot Ja
Soft start Ja
Spatdeksel Ja
Op- en afteltimer Ja
Kabel opslag Ja
Pasta-accessoire niet standaard erbij, Pastadeeg roller (optioneel), Spaghetti/tagliatelle snijder (optioneel)
Flexiklopper Ja
RVS mengkom Ja
Watt 1.200 watt
RVS voedselmolen Ja
Referentienummer(s) EP9550

BAK HULPMIDDELEN, BAKSPULLEN collectie, DEEGMACHINE, ELEKTRISCH KEUKENGEREI collectie, ELEKTRISCH KOOKGEREI collectie, ESPRESSIONS collectie, ESPRESSIONS ELEKTRISCH, HOBBYKOK CADEAU IDEEN collectie, KEUKENMACHINE, KEUKENROBOT, KNEEDMACHINE, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, STANDMIXER


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten