85x90x85cm Paraplu Reisenthel paraplu, umbrella Dots YM7009

op voorraad

Paraplu Reisenthel paraplu, umbrella Dots YM7009 Gemakkelijke paraplu Reisenthel paraplu Reisenthel UM7009. De Reisenthel paraplu Dots past perfect bij de Reisenthel boodschappentassen en is een ruime en stevige paraplu, die als het hard waait niet stuk gaat maar terug te buigen is. Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen en het daarmee [...]

Paraplu Reisenthel paraplu, umbrella Dots YM7009
Gemakkelijke paraplu Reisenthel paraplu Reisenthel UM7009. De Reisenthel paraplu Dots past perfect bij de Reisenthel boodschappentassen en is een ruime en stevige paraplu, die als het hard waait niet stuk gaat maar terug te buigen is.

Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen en het daarmee terug dringen van de afvalberg, willen wij onze klanten een mooi alternatief bieden. Vandaar dat Kookings Kookwinkel Weert weer de prachtige Reisenthel boodschappentassen heeft ingekocht en ook de shopper, rugzakjes, poncho en boodschappentrolley. Met de opvouwbare tassen van Reisenthel in uw handtas staat u nooit met uw aankopen in de hand. De Reisenthel tassen van Kookings Kookwinkel Weert Limburg zijn elegante, modieus, kleurrijk, chic en ontzettend handig in gebruik.

BOODSCHAPPENTAS, CADEAU ARTIKELEN collectie, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, REISENTHEL collectie


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten