54x43x14cm 25 liter Reisenthel mini maxi travelshopper lolliepop AE2020

€17.95
Hoeveelheid:

op voorraad

Reisenthel mini maxi travelshopper Lollipop AE2020 25 liter boodschappentas in een opberg tasje, opgevouwen is de boodschappentas 18x22x2cm en eenmaal uitgepakt is de Reisenthel boodschappentas 54x43x14cm. Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen en het daarmee terug dringen van de afvalberg, willen wij onze klanten een mooi alternatief bieden. Vandaar dat Kookings [...]

Reisenthel mini maxi travelshopper Lollipop AE2020
25 liter boodschappentas in een opberg tasje, opgevouwen is de boodschappentas 18x22x2cm en eenmaal uitgepakt is de Reisenthel boodschappentas 54x43x14cm.

Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tassen en het daarmee terug dringen van de afvalberg, willen wij onze klanten een mooi alternatief bieden. Vandaar dat Kookings Kookwinkel Weert weer de prachtige Reisenthel tassen heeft ingekocht. Met de opvouwbare tassen van Reisenthel in uw handtas staat u nooit met uw aankopen in de hand. De Reisenthel tassen van Kookings Kookwinkel Weert Limburg zijn elegante, modieus, kleurrijk, chic en ontzettend handig in gebruik.

BOODSCHAPPENTAS, CADEAU ARTIKELEN collectie, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, REISENTHEL collectie


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten