500 ml vulling voor Lampe Maison Berger Paris Mandarine Aromatique, Savory Tangerine Maison Berger 115110

€15.95
Hoeveelheid:

op voorraad

500 ml vulling voor Lampe Maison Berger Paris Mandarine Aromatique, Savory Tangerine Maison Berger 115110 L115110 Om u te helpen uw huisparfum uit te zoeken heeft Kookings Kookwinkel Weert voor alle vullingen voor de Lampe van Maison Berger een geurflesje staan om u te helpen uw geur uit te zoeken. 500 ml Lampe Berger vulling [...]

500 ml vulling voor Lampe Maison Berger Paris Mandarine Aromatique, Savory Tangerine Maison Berger 115110 L115110
Om u te helpen uw huisparfum uit te zoeken heeft Kookings Kookwinkel Weert voor alle vullingen voor de Lampe van Maison Berger een geurflesje staan om u te helpen uw geur uit te zoeken. 500 ml Lampe Berger vulling Mandarine Aromatique, Savory Tangerine hoort in de familie van de fruitige geuren. Maison Berger heeft alle huisparfums in 6 families ondergebracht om de keuze te vergemakkelijken. oranje is fruitig, licht blauw is fris, rood is zoet, lila is puur, bruin is Oosters en rose is bloemig.

Maison Berger Paris Lampe navulling Mandarine Aromatique, Savory Tangerine heeft bovenin de geurpiramide en in de midden en aan de basis van de geurpiramide zijn de geuren . Maison Berger Paris huisparfum Mandarine Aromatique, Savory Tangerine is groen en sparkelend.

Maison Berger 115110 Maison Berger Mandarine Aromatique navulling voor Lampe Berger 500 ml savory tangerine refill Lampe Berger Maison Berger 3127291151109

Lampe Berger is door apothekersassistent Maurice Berger oorspronkelijk ontworpen in 1898 om te lucht van ziekenhuiszalen te zuiveren. Hoe werkt de Lampe Berger brander, dat leggen we u bij Lampe Berger Weert Kookings Kookwinkel Weert graag uit maar ik zal het ook kort en duidelijk online zetten.

1 De Lampe Berger brander vult u voor maximaal 2/3 met het door u gekozen huisparfum van Lampe Berger of met Neutraal als u geen geur wilt maar wel u lucht wilt zuiveren. Let op als u knoeit want de huisparfum van Lampe Berger zijn licht ontvlambaar.
2 Dan doet u het lont en de brander in uw Lampe Berger Model, elke keer als u de brander vult geeft u het lont minimaal 20 minuten de tijd om zich vol te zuigen met uw huisparfum Lampe Berger of met neutraal. Als u wilt wisselen van geur vult u uw brander met ongeveer 50 ml neutraal en laat dat branden zodat u lont de vorige geur loslaat en u kan overstappen op een ander huisparfum.
3 ontsteek de brander en laat die ongeveer 2 minuten branden, het midden van de steen wordt dan 500 C en trekt de ongewenste geuren aan. De bovenkant is ongeveer 200 C en daardoor wordt de kwaliteit van het huisparfum bewaard.
4 blaas zoals gezegd na 2 minuten de vlam uit.
5 plaats de sierdop zodat u zich niet kan verbranden en laat de brander 20 tot 30 minuten branden voor 12 m3.
6 haal na 20-30 minuten voorzichtig de warme sierdop van uw brander en sluit de Lampe Berger Brander of met de afsluitdop.

CADEAU ARTIKELEN collectie, HOME FRAGRANCE, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, MAISON BERGER PARIS, MAISON BERGER PARIS LAMPE HUISPARFUMS, MAISON BERGER PARIS NAVULLING VOOR LAMPE BERGER, MAISON BERGER PARIS, LAMPE BERGER PARIS


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten