40cm Boska kaasplank Friends L. 320100

op voorraad

40cm Boska kaasplank Friends L. 320100 De stijlvolle Boska eikenhouten ‘Friends’ kaasplank uit de Life Collectie is een lust voor het oog. De kaasplank wordt gemaakt van Europese witte eik. Geen rechthoekige kaasplanken maar deze keer ronde kaasplanken. Ook perfect voor het presenteren van kazen aan je gasten of familie. Op de kaasplank large (40cm [...]

40cm Boska kaasplank Friends L. 320100
De stijlvolle Boska eikenhouten ‘Friends’ kaasplank uit de Life Collectie is een lust voor het oog. De kaasplank wordt gemaakt van Europese witte eik. Geen rechthoekige kaasplanken maar deze keer ronde kaasplanken. Ook perfect voor het presenteren van kazen aan je gasten of familie. Op de kaasplank large (40cm doorsnede) kun je diverse kazen presenteren aan je gasten of familie. Uiteraard kun je, je eigen twist geven en eindeloos variëren met de verschillende kaassoorten. Op deze kaasplank misstaat immers geen enkele kaas. De plank is erg handzaam en staat goed in ieder interieur.

Behandeltip

Smeer voor gebruik de plank aan alle zijden in met plantaardige olie. Herhaal dit het eerste halfjaar maandelijks. Reinig de plank mes met een vochtige doek of borstel met warm water en afwasmiddel. Stop de plank nooit in de afwasmachine en laat hem niet in afwaswater liggen. Vermijd warmte zoals de kookplaat en verwarming, de plank trekt dan krom. Laat de plank rechtop staand drogen.

Extra reinigen: smeer de plank in met citroensap en keukenzout en laat het een nacht intrekken. Daarna afspoelen en oliën.

BOSKA collectie, KAAS GEREEDSCHAP, KAASPLANK TAPASPLANK, KAASSNIJDER, KOFFIE, THEE, WIJN-KAAS collectie


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten