26 cm koekenpan Woll Nowo titanium inductie, Woll 1526il w1526il

op voorraad

26 cm koekenpan Woll Nowo titanium inductie, Woll 1526il w1526il Woll koekenpan 26cm Anti aanbak pan geschikt tot 250 graden Celsius, dus geschikt voor vis, groenten en vlees. De Woll koekenpan 26cmx5cm hoog heeft een afneembaar handvat en een 9mm dikke bodem voor veel warmte opslag. Het afneembare Woll handvat is ideaal op het fornuis [...]

26 cm koekenpan Woll Nowo titanium inductie, Woll 1526il w1526il
Woll koekenpan 26cm Anti aanbak pan geschikt tot 250 graden Celsius, dus geschikt voor vis, groenten en vlees. De Woll koekenpan 26cmx5cm hoog heeft een afneembaar handvat en een 9mm dikke bodem voor veel warmte opslag. Het afneembare Woll handvat is ideaal op het fornuis zodat u geen overstekende stelen heeft, wat het in de keuken absoluut veiliger maakt, en plaats besparend in de oven en of bij het opbergen in uw kast.

Woll Nowo Titanium Induction Line koekenpan is een handige anti aanbak pan van Woll. Deze Induction Line Woll pan is gemaakt van gegoten aluminium en dat zorgt voor een snelle opwarming en een goede warmte verspreiding. Bovendien heeft de pan een dikke bodem van maar liefst 9 mm dik. Deze 26cm koekenpan kan op elke warmtebron, ook op inductie!

Woll Nowo induction krasbestendige antiaanbaklaag.
De Woll Induction Line koekenpan is voorzien van een antiaanbaklaag van titanium. Deze laag wordt op hoge temperaturen aan de pan vastgemaakt en dat zorgt voor een duurzaam resultaat. De pan is daardoor zeer hard en krasbestendig!

ANTI AANBAKPANNEN/ANTI KLEEFPANNEN, INDUCTIE PANNEN, INDUCTIE PANNENSET, KITCHENCRAFT collectie, KOEKENPAN, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, PAN voor:, PANNEN, WOLL NOWO TITANIUM, WOLL PANNEN


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten