15x 30ml 40x20mm petitfoursvorm flexibele Silikomart bakvorm 21.sf027 E070058

€12.50
Hoeveelheid:

op voorraad

15 40x20mm petitfoursvorm 30ml flexibele Silikomart bakvorm 21.sf027 Silikomart silicone mould 15 petitfours Silikomart 30.027.00.0001 Ik zou deze Silikomart vorm gebruiken voor bonbons, mini muffin, mini cupcake of cakejes maar deze vorm heet volgens de Italiaanse makers petitfour vorm. De flexibele bakvormen van Siliconen van Silikomart zijn geschikt voor temperaturen van -60ºC tot 230ºC, dus [...]

15 40x20mm petitfoursvorm 30ml flexibele Silikomart bakvorm 21.sf027
Silikomart silicone mould 15 petitfours Silikomart 30.027.00.0001
Ik zou deze Silikomart vorm gebruiken voor bonbons, mini muffin, mini cupcake of cakejes maar deze vorm heet volgens de Italiaanse makers petitfour vorm.
De flexibele bakvormen van Siliconen van Silikomart zijn geschikt voor temperaturen van -60ºC tot 230ºC, dus ze kunnen zowel in de oven, magnetron als diepvries gebruikt worden. Er is een frame los verkrijgbaar om de vorm gemakkelijker te kunnen gebruiken.

Silikomart, kopen bij Kookings Kookwinkel Weert. De Silikomart professional bakvormen zijn nieuw in ons assortiment. Silikomart siliconen bakvormen zijn geweldig als bakvorm. Ook kunt u in de vormen van Silikomart ijstaarten, ijsvormen, ijssculpturen en bonbons maken. Het Silikomart siliconen materiaal is geurloos en smaakloos en neemt ook geen geuren en smaken op. De bakvormen Silikomart chocolade of bonbonvormen zijn geschikt voor temperaturen van -60ºC tot 230ºC. De Silikomart vormen zijn flexibel en lossen je cakes, taarten en bonbons en alle andere dingen die u in uw Silikomart bakmat doet gemakkelijk. Voor stevigheid van uw Silikomart rechthoekige vormen zijn losse Silikomart frames te koop. De losse Silikomart frames zijn ideaal om vloeistoffen of cakebeslag of basis voor ijstaart richting oven of diepvries te brengen. Omdat u meestal meerdere rechthoekige Silikomart chocolade vormen/ bakvormen of ijsvormen heeft zijn de frames los. Bij niet rechthoekige Silikomart vormen zijn deze verstevigingen standaard meegeleverd, zoals bij de bakvormen voor grotere taarten en cakes.

BAK HULPMIDDELEN, BAKSPULLEN collectie, BAKVORM, BONBONS MAKEN, BONBONVORM, CAKEVORM, CUPCAKEVORM, FLEXIBELE BAKVORM, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, MINI BAKVORM, MUFFINVORM, SILIKOMART collectie


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten