15 cm koksmes Kai Shun Premier Tim Mälzer koksmes 15 cm koksmes Shun Premier Kai TDM-1723 Kai

op voorraad

15 cm koksmes Kai Shun Premier Tim Mälzer koksmes 15 cm koksmes Shun Premier Kai TDM-1723 Kai 4901601310504 Kai 461017230 Mooi Kai Shun Premier koksmes 15 cm uit 32 lagen damast staal, gemaakt zoals de Samurai al eeuwen hun zwaarden maken maar dan in een moderne Japanse fabriek met de laatste techniek zodat er het [...]

15 cm koksmes Kai Shun Premier Tim Mälzer koksmes 15 cm koksmes Shun Premier Kai TDM-1723 Kai 4901601310504 Kai 461017230
Mooi Kai Shun Premier koksmes 15 cm uit 32 lagen damast staal, gemaakt zoals de Samurai al eeuwen hun zwaarden maken maar dan in een moderne Japanse fabriek met de laatste techniek zodat er het hoogwaardigste mes uitkomt. De Shun Premier Tim Mälzer Kai heeft een mooi symmetrisch middelbruin generfd handvat, met achterop het handelsmerk van Tim Mälzer een gravure van een stierenkop. En de Tsuchine of hamerslag die kenmerkend is voor de Tim Malzer Kai Shun Premier messen.

Een koksmes 20 cm is het meest verkochte koksmes, toch gebruik ik zelf ook graag het kleinere koksmes uit mijn messenblok voor het snijden op de kleinere snijplank als iemand anders het grote koksmes en de grote snijplank heeft. Misschien omdat ik geen Santoku mes heb, we gaan nog uitproberen waar ik liever mee werk. Gordon Ramsay bij Masterclass online lessen gebruikt zijn Santoku mes veel.

Kai TDM-1723 Kai TDM-1723 Kai Tim Malzer Shun Premier koksmes 15 cm koksmes Kai Tim Malzer koksmes Shun Premier koksmes Kai Shun Premier Tim Malzer koksmes Kai 4901601310504.

De Shun Premier keukenmessen van Kai, combineren eeuwenoude Japanse samurai-smeedtechnieken met moderne en technisch volwassen productieprocessen van onze tijd. Het resultaat van het combineren van oude methode en nieuwe techniek is een extreem hoogwaardige damastmessenserie van 32 lagen die samen komen tot een zijdemat patroon van het Damascus staalcomposiet, de methode is tot in het kleinste detail verfijnd en consequent gericht op de allerbeste scherpte en afwerking van de Kai Shun Premier Tim Mälzer messen.
Shun Premier Tim Mälzer koksmessen uit Japan, gemaakt met de professionele kok Tim Mälzer geschikt voor hobbykok en kok. De Kai Shun Premier koksmessen zijn gemaakt uit dezelfde materialen als de Kai Shun Classic maar dan met de inbreng van Tim Mälzer waardoor het mes uit 3 texturen bestaat. In het lemmet is in de lengte van het snij oppervlak, van boven tot in het midden van het mes hamerslag of Tsuchine toegepast, Buiten dat de Tsuchine of hamerslag mooi is, heeft het ook de eigenschap hetgeen je snijdt gemakkelijker te lossen. Daaronder volgt de fijne damast van alle laagjes en een hoogglans snijvlak, het handvat is van middelbruin, generfd Pakkahout en is symmetrisch waardoor het zowel voor links als rechts handige fijn in de hand ligt. Aan het uiteinde van het handvat is de gravure van de stierenkop het merkteken van Tim Mälzer. Het bijzonder harde en duurzame kernstaal van het lemmet zorgt voor een extreem scherp en langdurig behoud van de snede, om de VG Max Staal kern zitten 32 lagen damaststaal.

KAI MESSEN, KAI messen collectie, KAI SHUN PREMIER TIM MALZER, KEUKENMES, KOKSMES-DEMI CHEF, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, MES voor:, MESSEN collectie


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten