100 jaar KitchenAid Artisan passie rood, Queen of Hearts KitchenAid mixer 5KSM180HESD Signature

op voorraad

100 jaar KitchenAid Artisan passie rood, Queen of Hearts KitchenAid mixer 5KSM180HESD Signature Deze schitterende passie rode KitchenAid Artisan KSM180 stand mixer met hartjes in de rand en 100 jaar KitchenAid is gemaakt van gegoten zink met een bloed rode kleur, de KitchenAid standmixer 5ksm180 heeft roestvrijstalen vaatwasbestendige klopper, deeghaak en menghaak, spatscherm en ook [...]

100 jaar KitchenAid Artisan passie rood, Queen of Hearts KitchenAid mixer 5KSM180HESD Signature
Deze schitterende passie rode KitchenAid Artisan KSM180 stand mixer met hartjes in de rand en 100 jaar KitchenAid is gemaakt van gegoten zink met een bloed rode kleur, de KitchenAid standmixer 5ksm180 heeft roestvrijstalen vaatwasbestendige klopper, deeghaak en menghaak, spatscherm en ook wordt deze Kitchenaid 180 mixer geleverd met twee roestvrijstalen mengkommen, één van 4,8 liter en één van 3 liter. De knopjes van de passie rode artisan stand mixer Kitchenaid zijn verchroomd. Aan de voorzijde van de mixer bevindt zich een aansluitpunt voor de vele accessoires waarmee u van de KitchenAid een multifunctionele keukenmachine maakt.

Deze gelimiteerde Kitchenaid 5ksm180 keukenrobot Queen of Hearts is als basis een echte voor en nagerecht machine ze mengt, roert, klopt en kneedt met groot gemak uw deeg, beslag, saus of room met accessoires maakt u van uw KitchenAid een gehaktmolen, pasta machine voor holle of platte pasta, een groente spaghetti of groente lasagne machine, een foodprocessor, sap machine of …. Kom maar eens na de KitchenAid collectie kijken en proberen bij Kookings Kookwinkel Weert in Limburg.
Een deel van de opbrengst van de Queen of Hearts serie van KitchenAid gaat naar het Queen of Hearts onderzoek voor vrouwen harten.

De glazen kom op de 3e foto is een accessoire dat los bij te kopen is.

BAK HULPMIDDELEN, BAKSPULLEN collectie, DEEGMACHINE, ELEKTRISCH KEUKENGEREI collectie, ELEKTRISCH KOOKGEREI collectie, KEUKENMACHINE, KEUKENROBOT, KITCHENAID alles, KNEEDMACHINE, KOOKINGS KOOKWINKEL heeft:, STANDMIXER


Laat een bericht achter

U moet ingelogd zijn om reacties achter te laten.

Verwante producten